Keresés
Szabályzatok
Könyv

Könyv

Agility

Agility

PostHeaderIcon TENYÉSZTŐK ORSZÁGOS FÓRUMA

Időpont: 
2013. január 31. csütörtök
Helyszín: 
Budapest

 FIGYELEM!

Az új alapokra helyezett hazai ebtenyésztés helyzetének ismertetésére az államilag elismert Magyar Ebtenyésztő Szervezetek Szövetsége (MESZ) meghirdette a

TENYÉSZTŐK ORSZÁGOS FÓRUMÁT

2013. január 31-ére 13,30 órára amelyre, mint tenyésztőszervezeti Elnököt ez úton tisztelettel meghívjuk, mindegy hogy jelenleg a MESZ-hez, vagy a MEOE-hoz tartozik.

Kérjük, hogy a szervezetéhez tartozó érdeklődő tenyésztőket mozgósítsa ezen rendezvényünkre. A tenyésztői fórum keretében a törvényalkotó, valamint a hatóság szakemberei ismertetik előadásuk keretében a tenyésztésre vonatkozó kötelezettségeket, valamint segítséget kívánnak nyújtani abban, hogy minél könnyebben megérthessék, egyszerűbben átállhassanak az új rendszerre.

A rendezvénynek a Vidékfejlesztési Minisztérium (1055. Budapest, Kossuth Lajos tér 11.) ad otthont. Kérjük, hogy jelezze részvételi szándékát, valamint az érdeklődő tenyésztők névsorát, elérhetőségét (cím, e-mail, telefon) a MESZ e-mail címére ( info@hkc.hu; hkc@hkc.hu ) legkésőbb 2013. január 15-ig, mivel a terem befogadóképessége limitált. Erre azért van szükség, mert csak a leadott listán szereplők vehetnek részt a rendezvényen. A jelentkezésükkel egy időben jelezzék, hogy milyen fajtát, fajtákat tenyésztenek.